avVN kilometer-teller

avVN kilometer-teller

De afgelopen weken zijn er ongeveer 50 boekjes terugge- stuurd voor registratie en/of herinnering. Prijsuitreiking zal op zaterdag 14 april 2020 plaatsvinden, voorafgaand aan de Vlinderloop om 10.30 uur in de kantine van Korfbalvereni- ging VictumaandeHefbrugteHouten.
Bij het ter perse gaan van het clubblad waren een vijftal medewerkers de kilometers van de deelnemers aan het controleren en optellen. Verzoek om aan het einde van het jaar(vanafhalfnovember) bijhetbestellenvanhetnieuwe boekje je naam, adres en je email-adres te vermelden! Wanneer je het boekje instuurt graag gelijk het verschul- digde bedrag overmaken!
Een nieuw loopjaar is begonnen, dus nieuwe kansen om mee te doen aan de kilometer-teller. Losse verkoop van het boekje 3 euro (via Harrie Stempher) Verzenden van het boekje € 4,50. Heeft u op- of aanmerkingen m.b.t. de kilometer-teller neem contact op met:
Harrie Stempher: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-41555509 Veel succes met de kilometers!

Related Articles