avVN kilometer-teller

avVN kilometer-teller

De afgelopen weken zijn er ongeveer 50 boekjes terugge- stuurd voor registratie en/of herinnering. Prijsuitreiking zal op zaterdag 13 april 2019 plaatsvinden, voorafgaand aan de Vlinderloop om 10.30 uur in de kantine van Korfbalvereni- ging VictumaandeHefbrugteHouten.
Bij het ter perse gaan van het clubblad waren een vijftal medewerkers de kilometers van de deelnemers aan het controleren en optellen. Verzoek om aan het einde van het jaar(vanafhalfnovember) bijhetbestellenvanhetnieuwe boekje je naam, adres en je email-adres te vermelden! Wanneer je het boekje instuurt graag gelijk het verschul- digde bedrag overmaken!
Een nieuw loopjaar is begonnen, dus nieuwe kansen om mee te doen aan de kilometer-teller. Losse verkoop van het boekje 3 euro (via Harrie Stempher) Verzenden van het boekje € 4,50. Heeft u op- of aanmerkingen m.b.t. de kilometer-teller neem contact op met:
Harrie Stempher: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-41555509 Veel succes met de kilometers!

Loopevenementen Loopgroep 2000

Loopevenementen Loopgroep 2000

gezellig en goed georganiseerd

an de loopevenementen van Loopgroep2000 doe je ge- woon mee was de reactie van de winnaar van de Zanden- plasloop in Nunspeet en de Koude Polderloop in Nijkerk, Maarten van Zetten.
Het zijn goed georganiseerde lopen, vaak gecerti ceerd, met aandacht voor detail en veelal gericht op strijd in alle leeftijdsklassen. Ook de recreant kan bij deze lopen zijn loopdoel behalen.
Te beginnen op zaterdag 26 januari de Tol trailrun over 7,5 en 15 km met een prachtige route door het bosgebied Wil- lemsbos en het Hulshorsterzand.
Op zaterdag 30 maart volgt de halve marathon van Nun- speet met naast de halve marathon een 5 en 10 km en wat jeugdlopen. Het parcours van de halve marathon gaat gro- tendeels over het parcours van de Zandenplasloop.
De Wallenloop in Elburg is aan zijn 50 ste editie toe op zaterdag 27 april in en rond het stadje Elburg waar na de jeugdlopen de 5 en 10 km lopers hun koningsdag sportief beginnen

Veluwse TrailRun verzet naar zaterdag 31 augustus!

veluweZaterdag 31 augustus 2019 zal bij de Schaapskooi Ermelo het startsein worden gegeven voor de 1e Veluwse TrailRun. De afstanden van de Veluwse TrailRun zijn 8km, 16km en 25km en gaan door het Spreulder- en Sprielderbos op de Veluwe, over de Ermelosche Heide, langs het Romeins Marskamp en de tientallen grafheuvels van duizenden jaren oud. In dit gebied hangt 'magie' door het in 1923 ontdekte Romeins Marskamp tussen Leuvenum en Ermelo!

Het idee van deze TrailRun is mede ontstaan uit de enthousiaste reacties van de Trail-Runners op de Ermeloop. Ook de positieve houding van de Stichting Schapedrift Ermelo en de natuurbeheerders, gemeente Ermelo, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, hebben hiertoe bijgedragen. De start/finish en ontvangst zal dan ook nabij de Schaapskooi op de Ermelosche Heide plaatsvinden. De Stichting zal tevens het 'Goede Doel' van de Veluwse TrailRun zijn.

Belangrijke wedstrijden voor Masters

Belangrijke wedstrijden voor Masters

EK atletiek Masters in Venetië
donderdag 5 tot en met donderdag 12 september 2019
www.emac-venice2019.com
 
NK 100 km senioren & Masters Winschoren
14 september 2019
inschrijven t/m 28 augustus 2019
https://www.runwinschoten.nl
 
NK Snelwandelen Tilburg
zondag 6 oktober 2019
www.rotterdamsewandelsportvereniging.nl
 
NK marathon senioren & Masters Amsterdam
zondag 20 oktober 2019
www.tcamsterdammarathon.nl
 
WARANDELOOP
zondag 20 oktober 2019
www.warandeloop.nl
 
SYLVESTERCROSS
31 december 2019
www.sylvestercross.nl

Activiteiten waar avVN bij betrokken is

Activiteiten waar avVN bij betrokken is
Geheel 2019 De beste avVNer op de diverse afstanden (Ranglijsten) www.avvn.net
 Geheel 2019  Kilometerteller.  www.avvn.net
6 oktober 2019 Wallenloop in Heusden www.inion.nl

Voor meer informatie of vragen over diverse evenementen kunt u altijd contact opnemen met een bestuurslid.
Voor baanactiviteiten kunt u contact opnemen met Toon Verkerk.
Contactgegevens zijn te vinden in ons clubblad en via onze website www.avvn.net